Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Safety first

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Separator de grasimi LIP45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

158 €
Brand
LIP45
Out Of stock
Descriere
Dispune de: Filtru intern, lavabil, care retine reziduuri alimentare si capac mare pentru a usura functionarea si intretinere.

De ce se recomanda folosirea separatoarelor de grasimi

Studiile realizate de organizatiile de mediu arata ca deseurile lichide din diferite activitati umane au un continut in grasimi si uleiuri in crestere. Toate aceste grasimi si uleiuri, atunci cand intra in reteaua de drenaj, cauzeaza obstructii treptate si mirosuri urate. De asemenea, pot ataca diferitele materiale - componente ale retelelor de canalizare si de epurare biologica. In cazul in care aceste fractii ajunge la instalatiile de epurare biologica, limiteaza semnificativ randamentul.

Pentru a se asigura ca organele de origine a fractiunilor si a uleiurilor continute in apa reziduala nu vor trece in reteaua de canalizare se monteaza separatoarele de grasimi . Acestea sunt realizate conform standardului EN 1825, fabricate din polietilena liniara, prin metoda turnarii prin rotatie, material extrem de usor si foarte rezistent. Functioneaza exploatand diferenta de densitate a componentelor lichidelor reziduale. Uleiurile au o densitate mai scazuta si astfel urca la suprafata, formand un strat de uleiuri - grasimi.

Detalii complete pe : www.rezervoare-mari.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura